det unikke

hos excellent health care er alle gæster unikke. Vi har derfor udviklet et dynamisk og unikt behandlingstilbud, som primært henvender sig til den modne voksne og selvstændige person. Et koncept som gør det muligt, at kunne planlægge og leve et godt og indholdsrigt liv, uden påvirkning af rusmidler.

hvorfor vælge os

Et svært valg, men

fordi vi i bund og grund er et åbenlyst professionelt alternativ til minnesotakuren og det offentlige alkohol ambulatorium og sagt med det samme, så har vi intet negativt at sige om disse tilbud.

Vi har en niche som imødekommer manges ønske, nemlig at løse et drikkeproblem uden for megen unødig indblanding, at være sig selv og løse sit eget problem i professionelle og trygge rammer og med familiens støtte.

Vi er forskellige alle sammen og kan efter vores mening ikke puttes i samme kasse, fordi vi tilfældigvis har et problem, der ligner andres. Vores vilkår og muligheder er forskellige, vores potentiale og ressourcer er forskellige og ikke mindst vores evne til rehabilitering er forskellig.

Så er du enig i ovenstående og kan være foruden det sociale højskole samvær og gruppearbejde, ja så har du fundet dig et alternativ.

plads til pårørende

Nærmeste pårørende

har mindst ligeså meget gavn af hjælp. Deres ofte mange år som medspiller gør, at de også skal kunne frigøre sig fra misbrugets klamme favntag og dets rutiner og vaner.

Vi tilbyder også pårørende helt de samme muligheder som misbrugeren og det er ikke udsædvanligt at vore gæster følges med deres nærmeste på moduler og arbejder sammen om en fælles udvikling.

Det vigtigste for pårørende er at blive frigjort for at skulle være overansvarlig og kontrollerende, fordi de har levet sammen med en uansvarlig og ukontrolleret partner.

En ulige og slidsom parrelation, hvor tilliden og ofte også kærligheden synes væk, så er det at man nu skal acceptere at det ikke handler om at fordele skyld, men om at dele ansvar, hvis tillid og kærlighed på ny skal have en fair chance.

unikt og dynamisk

Vi skræddersyr

alle forløb specielt til hver enkelt gæst og vi tilrettelægger modulerne således de kan passes ind i familie og arbejdsrytme.

De som overnatter i forbindelse med behandlingen har deres egen lejlighed med alle nødvendige faciliteter (læs mere om hvordan) og hvor der også er plads til nærmeste pårørende. Lejligheden stilles gratis til rådighed under dine ophold.

Du har din samme faste behandler under hele forløbet også når du er hjemme.

Du skal ikke forholde dig til andres vanskeligheder og problemer, som i den kollektive behandling og arbejder udelukkende med at ændre egne vaner og løse egne problemer.

Du bestemmer om du vil reducere dit forbrug eller helt holde op - det er dit valg !

selv prisen er unik

Al privat behandling

er rasende dyrt, men prisen på behandling hos os, er oftest ikke større end som omkostningerne ved det daglige alkoholforbrug, som let bliver en 100 kr. om dagen eller over 36.ooo kr. om året. Og hvis man ulejliger sig med at regne ud, hvor mange år der er drukket - finder du nok også pengene til behandlingen. Hvor der er vilje, er der en vej. 

Excellent Health Care tilbyder dig kvalitetsbehandling, til en pris der til at overkomme og som endda er billigere end de fleste andre på trods af 1-1 behandlingen. 

Vi vil anbefale, at du i din søgning efter behandling husker at sammenligne såvel pris som kvalitets niveauet, ligesom du sikkert gør med alle andre større investeringer i livet.