motivation

excellent health care arbejder målrettet på at formidle næring til vores gæsters positive kerne. Igennem engagement, håb, tiltro, respekt, forståelse og ærlighed vil livskraften styrkes.

ingen undskyldning

Økonomi

er ingen undskyldning for ikke at gøre noget. Der hersker ingen tvivl om at børnene betaler langt den højeste pris ved at vokse op i en familie med alkohol eller andre misbrugsproblemer. Kan man ikke finde de økonomiske ressourcer til privat behandling, så må man benytte de offentlige muligheder der findes i nærområdet.

Hvad sker der med børnene, når der mere end 500.000 der i Danmark overdriver brugen af alkohol.. læs mere her

unikt til prisen

Vi tilbyder

dig en inividuel kvalitetsbehandling, til en pris der til at overkomme og som endda er billigere end de fleste. Vi kan holde et lavere prisniveau, fordi vi ikke har de dyre lokaliteter og omkostningsfyldt markedsføring. Prisen på behandling hos os, er oftest ikke større end som omkostningerne ved det daglige alkoholforbrug.

Vi vil ligeledes anbefale at du i din søgning efter behandling husker at sammenligne prisniveauet, ligesom du gør med alle andre større investeringer i livet.

individuel pris

Betal kun for det du har brug for

Når vi tilbyder ægte individuel behandling, må prisen naturligvis også være det. Du betaler kun for det du har brug for. Antallet af moduler er forskelligt, da mål og motivation er forskellig. De fleste når langt fra 12 - 21 dage. På trods af at skræddersyede produkter og kvalitet koster mere generelt, vil du nok alligevel hurtigt opdage, at sammenlignet med forskellige kollektive behandlingstilbud er det ikke dyrere, at blive behandlet individuelt - tværtimod !

Tag kontakt og få en nøjagtig pris på dine ønsker.

finansiering

Vores bankforbindelse

Vi har den glæde, at DiBa er behjælpelige med at finansiere dit ophold hos til normale bankrenter. læs mere om DiBa her..